Arthur is sinds midden 2023 aan de slag bij BRUT. Hij zal het team vooral versterken op het vlak van urban design. Momenteel werkt hij onder andere mee aan de herbestemming van een voormalige militaire site in Sijsele tot een levendige wijk van de toekomst waar wonen, bedrijvigheid en landschap samenkomen.

Gedreven door zijn interesse in de stedelijke schaal, koos Arthur in 2021 voor een extra masteropleiding ‘Human Settlements’ aan de KULeuven. Omringd door inspirerende medestudenten van over de hele wereld verdiepte hij zich in het thema ‘Landscape Urbanism’ door middel van interessante ontwerpopdrachten in de Dijlevallei in Leuven en rondom de Trancão-overstromingsvlakte in Lissabon. Zijn eerste professionele ervaringen bestonden uit een studentenstage bij BUUR en een rol als architect-urban planner bij B2Ai architecten.

Arthur begon in 2015 aan zijn opleiding ingenieur-architect aan de KULeuven, waarin hij doorheen de jaren ontdekte dat zijn passie voornamelijk ligt in het harmonieus inpassen van gebouwen en wijken in hun ruimere gebouwde en natuurlijke omgeving. Voor zijn master thesis ‘Urbanisms of Pluralism’, onderzocht hij hoe de stedelijke inclusie van nieuwkomers bevorderd kan worden in Berlin-Marzahn – een wijk die in de jaren 1970 opgetrokken werd in toenmalig Oost-Berlijn.

Contact