explore

Wat een jaar!

01/08/2022

Ter afsluiting voor de vakantie maakten we een overzicht van alle projecten waar we dit laatste jaar gewerkt hebben, van midden 2021 tot nu. We kwamen uit op niet minder dan 42 projecten, bijna 1 project voor elke werkweek van het jaar. Dank aan ons fantastisch team en aan onze klanten om dit mogelijk te maken. Iedereen een prachtige zomer gewenst!

Instagram Take Over! Women in Architecture Belgium

20/06/2022

De Vrouwen van BRUT nemen deze week de Instagrampagina van @womeninarchitecturebelgium over. We nodigen iedereen uit om eens een kijkje te nemen!

https://www.instagram.com/p/CfBvjg4ja7X/

Met trots stellen wij onze nieuwe website en logo voor!

09/06/2022

BRUT bestaat ondertussen al een hele tijd, bijna 15 jaar om precies te zijn. Wij hebben een mooi portfolio kunnen uitbouwen met spannende en ambitieuze projecten samen met ons getalenteerd, geëngageerd en creatief team dat stapsgewijs meegegroeid is. Terwijl we blijven groeien als bedrijf zijn onze waarden en toewijding met betrekking tot ons werk onveranderd – het zoeken naar duurzame, vindingrijke en geïntegreerde oplossing voor de gebouwde omgeving rond ons.

Een speciaal dankwoordje voor de Leuvense grafische studio Kpot, met wie we met veel plezier hebben samengewerkt.

Team rond BRUT aangesteld voor raamcontract masterplanning in Mol!

09/06/2022

Mol is een snelgroeiende gemeente en er staat heel wat te gebeuren op het vlak van stadsontwikkeling in de volgende jaren. Daarom werd er gezocht naar een team om de verschillende ontwikkelingen op elkaar af te stemmen en te kaderen binnen een gemeenschappelijke toekomstvisie. Het team rond BRUT, met Spatie maakt ruimte als planningsexpert, Atelier Romain als landschapsarchitect en Suunta als mobiliteitsdeskundige, werd hiervoor geselecteerd. We kijken ernaar uit om de volgende jaren deze mooie gemeente en z’n inwoners beter te leren kennen.

Het nieuwe regionale politiekantoor Schelde-Leie krijgt vorm

13/05/2022

De ruwbouw van het nieuwe politiekantoor is volop in gang. Het ontwerp van het politiekantoor is gevormd door z’n rijke context met een mooi agrarisch landschap met vijver aan de ene kant en de bebouwing langs de gewestweg N60 aan de andere. Het gebouw moet een baken bij het landschap worden.

Team: BRUT, STYFHALS architecten, Land, IBO – Integer Bouwen and Investpro

Landmark in het landschap

Lente in het nieuwe gemeentecentrum van Wezembeek-Oppem

13/05/2022

Nu het publieke deel van het project, met de bibliotheek, het administratief centrum, de sporthal en de school in gebruik genomen is, komt het gemeentecentrum langzaam tot leven. De woongebouwen zijn ook al vergevorderd en de aanleg van de groene pleinen en parken zal uiteindelijk de kers op de taart zijn die het geheel verbindt. Wordt vervolgd…

Team: BRUT, Areal Architecten, a2d, Ontwerpbureau Pauwels, Van Roey Vastgoed

Een hedendaags dorpsproject